BUREAU VOOR CONTENT MANAGEMENT

Vaak wordt er bij een nieuwe website meer gesproken over de vormgeving dan over de inhoud. Ten onrechte. Want zowel bezoekers als zoekmachines beoordelen de site op relevante en actuele content. De websites van 7W hebben een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) en wij dragen als bureau ook bij aan de inhoud. Eenmalig, ten behoeve van optimale instellingen, of langere tijd om websites altijd actueel te houden.

  • Eenvoudig berichten plaatsen
  • Inhoud pagina’s beheren
  • Gemakkelijk afbeeldingen toevoegen
  • Beveiliging tegen hackers
7W Internet Marketing - Web Services

DETICATES SERVERS EN VPS IN DE CLOUD

U mag van uw hosting provider verwachten dat uw website altijd goed bereikbaar is, dat de pagina’s snel laden en dat alle e-mailverkeer probleemloos functioneert. Wanneer uw website op de servers van 7W draait kunt u vertrouwen op Managed Hosting met 24/7 monitoring, 99,98% beschikbaarheid en optimale beveiliging. Wij bieden zowel hosting op dedicated servers aan als VPS hosting in de cloud. Altijd ISO-gecertificeerd met maximale snelheid en betrouwbaarheid tegen aantrekkelijke tarieven.

REGISTRATIE VAN DOMEINNAMEN

De registratie van een domeinnaam is de eerste stap op weg naar uw eigen website. Na een domeincheck blijkt of de gewenste domeinnaam vrij is en vindt het registreren plaats bij de autoriteit die daarvoor verantwoordelijk is. Domeinnaam registratie van .nl domeinen vindt plaats bij SIDN, waarvan 7W officieel partner is. Domeinnamen met .com, .info, .biz of .eu registreren wij bij vergelijkbare instanties in het buitenland.