Twitter

Twitter-account voor bedrijven maken

De eerste stap op Twitter is een account aanmaken voor jouw bedrijf. Het is verstandig om dat niet impulsief te doen, maar als onderdeel van je social media strategie. De uitstraling moet immers uniform zijn met die van jouw website en op andere social media. Dat geldt ook voor het type berichten dat je wilt plaatsen. Vraag 7W om advies voor wat betreft inrichting van je profiel en de juiste toon en frequentie voor het plaatsen van berichten, foto’s, video’s en backlinks.

Adverteren op Twitter

Ook voor Twitter geldt dat de dienst gratis is voor gebruikers en het verdienmodel gebaseerd is op adverteerders. Dit social network biedt een drietal mogelijkheden om te adverteren: Promoted Tweets, Promoted Accounts en Promoted Trends. Door in te haken op de onderwerpen die gebruikers op Twitter bezig houden, worden de advertenties alleen getoond in de schermen van mensen waarvan verwacht mag worden dat zij belangstelling hebben voor de reclameboodschap die wordt gecommuniceerd.

Bureau voor social media en online adverteren

Het maken van een professioneel profiel, adverteren op Twitter en alle facetten van nieuwsblogs is werk voor specialisten. Ook handig als het druk is of de medewerker, die verantwoordelijk is voor het plaatsen van berichten en de opvolging, met vakantie is. Sociaal media bureau 7W houdt zich elke dag bezig met online adverteren, voor een groot aantal opdrachtgevers. Wat ons betreft kan jouw campagne morgen online staan!

Ga naar 7W op Twitter

Ga naar de 7W contactgegevens

Over Twitter

Twitter is opgericht in 2006. Jack Dorsey was mede-oprichter en nu CEO. Er werken 3.600 mensen bij Twitter. Het hoofdkantoor staat in San Francisco. Het bedrijf heeft een notering aan de NYSE. De omzet bedraagt circa 1,5 miljard dollar. Dankzij Twitter wordt er in de online marketing nu actief gewerkt met Tweets, Hashtags en Trending Topics.

Steeds vaker worden Tweets door middel van een automatische feed real-time geladen op bijvoorbeeld een bedrijfswebsite. Twitter biedt zelf ook applicaties, zoals Tweetdeck en voor iPhone, Windows Phone, BlackBerry, Android en Firefox.