Outsourcing

Natuurlijk is het praktisch als de collega die de website beheert, social media onderhoudt en nieuwsbrieven verstuurt, twee deuren verder een eigen werkplek heeft. Even langslopen om snel wat te regelen. Directe aansturing dus. Maar nadelen heeft het ook. Dat begint al bij de werving en selectie. Want probeer maar eens zo’n online speld in de hooiberg te vinden. Met kennis van HTML, Photoshop en ook nog eens in staat om in meerdere talen foutloos te werken.

En als er al een geschikte kandidaat wordt gevonden, neemt die dan genoegen met een deeltijdfunctie? Hoe kwetsbaar ben je als werkgever in geval van ziekte, zwangerschap, vakantie of uitdiensttreding? Bij outsourcing heb je al die zorgen niet: een professioneel Online Marketing Bedrijf zoals 7W neemt die uit handen!

Yvonne: “Na een korte uitleg kunnen mijn collega’s en ik meestal direct aan de gang.”

De basis voor het uitbesteden van online werkzaamheden ligt in de afspraken die 7W met opdrachtgevers maakt. Zo moeten nieuwsberichten vaak direct worden verwerkt op de website en social media. Nieuwe producten moeten binnen enkele werkdagen aan de webshop zijn toegevoegd. En vaak werken wij aan de hand van Key Performance Indicators (KPI’s), zoals bereik, response en conversies. Als het moet dan kunnen wij daar morgen mee beginnen!

Schakel onze online specialisten in!

Makkelijker kan het bijna niet. Geen zorgen over eigen personeel en toch professioneel online klanten vinden en binden. Overweeg eens deze werkzaamheden uit te besteden. Vaak hebben wij aan een gebruikersnaam en wachtwoord genoeg om aan de slag te gaan. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken!

IK BEN OP ZOEK NAAR ONLINE TOPPERS

[contact-form-7 404 "Not Found"]