Webdesign kan op veel verschillende manieren. Zoals een geavanceerde applicatie op maat met een groot aantal functies. Maar je kunt ook een goedkope website laten maken die alleen bestaat uit een beperkt aantal pagina’s met tekst en een afbeelding. Bepalend is wat je met de website probeert te bereiken en welk budget beschikbaar is. Waarom in een Ferrari stappen als een goede fiets ook volstaat?

Een goedkope website laten maken

Stel: je bent ZZP-er of je hebt een kleinere onderneming. Je verdient niet jouw geld via internet, maar je wilt je wél graag representatief online presenteren. De klanten die je via advertenties of op een andere manier naar jouw website verwijst, moeten tenslotte een goede indruk krijgen. Vervolgens kunnen ze telefonisch of per mail contact met je opnemen. Dankzij nieuwe templates kun je nu een goedkope website laten maken, die een super professionele uitstraling heeft.

Standaard inbegrepen zijn de implementatie van jouw huisstijl en logo. De site wordt responsive opgeleverd, en is dus bijzonder geschikt voor weergave op mobiele apparaten. Inclusief vijf pagina’s, een slider met actuele berichten, een zoekbalk en social media links in de footer. De inhoud en afbeeldingen kun je zelf beheren via een Content Management Systeem (CMS) en bij oplevering ontvang je een duidelijke handleiding.

Kosten om een website te laten maken

Naast de zaken die deel uitmaken van de standaard oplevering, kun je direct of in een latere fase allerlei opties toevoegen. Denk daarbij aan extra pagina’s, een dynamisch contactformulier en zoekmachine optimalisatie. En het goede nieuws: een professionele website als deze laten maken hoeft helemaal niet veel te kosten.

Sterker nog: als de standaard functies overeenkomen met waar je naar op zoek bent, dan heb je straks voor slechts een paar honderd Euro een mooie en toch goedkope website online staan. Wanneer je alvast een aantal afbeeldingen verzamelt en nadenkt over de teksten, kan dat nog razendsnel gaan ook. Vanuit de beschikbare templates is jouw nieuwe site dan binnen een aantal dagen in de lucht en kunnen de eerste bezoekers worden verwelkomd.

Een webshop tegen lage kosten

Wil je niet alleen jouw bedrijf online presenteren, maar heb je plannen om ook via internet te gaan verkopen? Dan zijn de oplossingen van Lightspeed (voorheen SEOshop) interessant voor je! Tegen lage maandelijkse kosten kun je dan jouw eigen webwinkel exploiteren. Dus zonder investering vooraf! Als partner van Lightspeed informeren wij je graag over alle mogelijkheden voor een goedkope webshop.

Goedkoop webdesign offerte

Denk je al langer na over een nieuwe site maar weet je niet precies waar je terecht kunt voor goedkoop webdesign met hoge kwaliteit? Vraag een offerte aan bij 7W! Wij zorgen ervoor dat je snel een aantrekkelijke aanbieding in huis hebt. Razendsnel zelfs, net als de oplevering van jouw nieuwe goedkope website!