Staffing & Outsourcing

De Online Marketingspecialisten van 7W werken vanuit ons kantoor in Castricum en zijn beschikbaar om in de behoefte aan flexibiliteit te voorzien. Lees verder om te zien welke mogelijkheden wij bieden op het gebied van Detachering, Outsourcing en projecten. Graag maken wij een afspraak om de specifieke wensen van jouw bedrijf te bespreken!

Wél zaken die moeten gebeuren, maar géén personeel beschikbaar: de nachtmerrie voor veel ondernemers en afdelingsmanagers. Als het online zaken betreft, zorgt 7W voor de oplossing. Door de detachering van medewerkers die alles weten van website beheer en social media voor bedrijven. Interim marketingspecialisten die flexibel, ervaren, enthousiast en snel beschikbaar zijn. Dat voorkomt zoeken naar een speld in de hooiberg. Vaak worden door online medewerkers een grote diversiteit aan taken uitgevoerd. Door jarenlange ervaring weten zij hun weg in allerlei applicaties te vinden. Probeer dat op korte termijn maar eens te vinden in één vervanger. Gelukkig hebben onze mensen aan een gebruikersnaam en password genoeg om direct aan de slag te gaan!

DETACHERING
7W ook voor flexibele invulling personele bezetting tijdelijk zwangerschap ziekte projectbasis

Zelf doen of uitbesteden? Die vraag wordt bij veel bedrijven dagelijks gesteld. Het antwoord zal per situatie en per bedrijf verschillen. Vaak gaat het om een afweging ten aanzien kerntaken, specifieke kennis en flexibiliteit. Veel kleinere en middelgrote bedrijven kiezen in het geval van online werkzaamheden voor outsourcing, met name als het gaat om deeltijdfuncties.

Google Adwords is een laagdrempelig medium en dat is ook meteen de valkuil voor ondernemers die zelf zonder kennis of ervaring gaan adverteren. Omdat ook Google is gebaat bij tevreden gebruikers stuurt de zoekmachinegigant steeds meer op samenwerking met professionele partners, zoals 7W Internet Marketing. Gespecialiseerde bureaus die campagnes optimaal inrichten zodat het rendement voor de adverteerder kan worden gemaximaliseerd.

OUTSOURCING

Van tijd tot tijd dienen zich projecten aan die niet alledaags zijn. Veranderingen of nieuwe online zaken, met als overeenkomst dat de werkzaamheden ‘een kop en een staart’ hebben. Soms doet de bestaande bemanning deze werkzaamheden naast de dagelijkse taken; vaak ontbreekt echter de tijd, capaciteit of specifieke kennis. Wanneer het online projecten is het dan verstandig om een beroep te doen op 7W.

PROJECT MANAGEMENT

JA, IK BEN OP ZOEK NAAR MEER INFORMATIE OVER STAFFING & OUTSOURCING

[contact-form-7 404 "Not Found"]