ONS PROFIEL

Wellicht bent U een startend ondernemer uit Noord-Holland. Misschien is uw bedrijf al veel langer actief en wilt u een nieuwe website laten maken. Naast een aantrekkelijk webdesign denkt u ook aan Online Marketing en Social Media, zodat bezoekers u straks goed kunnen vinden. In al deze situaties is 7W een goede partner. Wij werken vanuit Castricum en Wormerveer, hebben 15 jaar ervaring en weten als geen ander wat internet marketing voor ondernemers in het MKB kan doen!

  • Webdesign
  • Online Marketing
  • Webservices
  • Online Specialists
NEEM CONTACT OP NAAR PORTFOLIO
7W Internet Marketing - Sponsor van FC Castricum

ONTWIKKELT IN NOORD-HOLLAND

Hoewel internet grensoverschrijdend is, leert de praktijk dat het goed is om met een lokale partner te werken. Regelmatig overleg, evaluatie en bijsturing versterkt uw online positie. Het team van 7W bestaat uit een mix van lange marketing ervaring en de jongste kennis op het gebied van webdevelopment. Wij zijn ambitieus, creatief en spreken de taal van bedrijven in Noord-Holland.

WEBDESIGN EN ONLINE MARKETING

Natuurlijk hebben wij ook klanten buiten Noord-Holland en zelfs in het buitenland. Maar de meeste van onze opdrachtgevers zijn ondernemers in de regio Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Beverwijk, Haarlem, Zaanstad en Amsterdam. Want hoe vooruitstrevend webdevelopment ook is, vaak is het goed om te overleggen wanneer u een website wilt laten maken of gaat beginnen met online marketing. Wij komen graag naar u toe, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor.