Project management

Een bekend voorbeeld dat wij vaak in de praktijk tegenkomen is een bedrijf dat de afgelopen decennia groot is geworden dankzij traditionele marketing. Om de groei in de toekomst te kunnen continueren besluit de eigenaar dat in een jaar tijd Online Marketing als pijler onder het bedrijf toegevoegd moet worden. Er ontstaat behoefte aan een ervaren Manager die tijdelijk de verantwoordelijkheid voor dit project kan nemen en aan hands-on medewerkers om bijvoorbeeld – eenmalig – duizenden producten aan de webshop toe te voegen.

Dan is het goed om te weten dat 7W als geen ander in die behoefte kan voorzien. Zodat tijdigheid van oplevering en de kwaliteit van het project gewaarborgd is, terwijl de vaste medewerkers zich op de dagelijkse bedrijfsvoering kunnen blijven toeleggen.

Nick: “Ieder online project is anders en daar ligt nu juist de kracht van ons team.”

Zo kan 7W vanuit de verwachtingen en doelstellingen meedenken in de selectie van applicaties en vanuit de eigen kennis en ervaring het bureau of de leverancier van de software aansturen. Wij bewaken de koppelingen met bestaande systemen, het budget en de voortgang van het project. Natuurlijk houden wij daarbij steeds de belangen van klanten en medewerkers in het oog.

Schakel onze online specialisten in!

Ook als het aankomt op ‘extra handen’ biedt 7W de kwaliteit en capaciteit om de klus geklaard te krijgen. Ervaren, goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers staan klaar om te zorgen voor overzetten, invoeren, importeren, bewerken, testen en opstarten. Allemaal zaken die aan de orde komen bij online projecten. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

IK BEN OP ZOEK NAAR EEN ONLINE PROJECT MANAGER

[contact-form-7 404 "Not Found"]