ONLINE MARKETING

Als de website gereed is wil je graag via internet bezoekers vinden en klanten binden. Online Marketing omvat alle inspanningen die daarop zijn gericht. Dat loopt uiteen van Search Engine Marketing (SEM) tot de inzet van Social Media, E-mailmarketing en affiliate netwerken. De Online Marketeers van 7W zijn gespecialiseerd in de implementatie van tools die door onze partners zoals Google en Copernica zijn ontwikkeld. Uitgangspunt zijn altijd indicatoren (KPI’s waaronder aantal bezoekers, offerteaanvragen, conversies en kosten) die wij vooraf met opdrachtgevers afspreken. Statistieken helpen ons om alle zaken in detail aan je te rapporteren!

  • 15 jaar ervaring in Online Marketing
  • Partner van marktleiders
  • Inrichten en uitvoeren van campagnes
  • Sturing op indicatoren
  • Gedetailleerde rapportage
7W Online Marketing - Beter gevonden worden in Google

Google Partner voor SEO en SEA

Een goede positie bij zoekmachines is tegenwoordig een voorwaarde om goed gevonden te kunnen worden. Dat kan zowel organisch door middel van optimalisatie van de website (SEO) als gesponsord (SEA). 7W is partner van Google. Onze Online Marketeers hebben de opleidingen gevolgd om jouw site of campagne zo goed mogelijk te laten scoren. Uit ervaring weten wij dat alles wat wij goed doen voor Google ook helpt om succesvol te zijn via andere zoekmachines als Bing en Yahoo!

Ja, ik wil graag hoog in Google staan >

E-MAILMARKETING MET COPERNICA

Met behulp van de E-mailmarketing software van Copernica worden professionele, persoonlijke boodschappen verstuurd naar doelgroepen die juist op dat moment geïnteresseerd zijn. 7W verzorgt de koppeling tussen de database, template en content. Onze partner Copernica voorziet in de meest geavanceerde Marketing Software van Europa. Uitstekend te integreren met bijvoorbeeld Magento. Uit een groot aantal onderzoeken blijkt dat E-mailmarketing, vanwege de lage kosten en het hoge rendement, het ideale instrument is voor webshops en boekingssites.

Vertel mij meer over E-mailmarketing >

INZET VAN SOCIAL MEDIA

Steeds meer ondernemingen maken gebruik van Social Media. Platformen als Twitter, Facebook en LinkedIn kunnen vrijwel gratis worden ingezet en bieden door liken, delen en interactie kans op een groot bereik met loyale volgers. Dat vraagt wel om een professionele inrichting van jouw profiel, actualiteit, consistentie en opvolging. Precies die zaken die wij bij 7W elke dag doen voor onze opdrachtgevers.

Ja, ik wil ook meer volgers op Social Media >

AFFILLIATE MARKETING

Affiliate Marketing is een vorm van performance based marketing. De adverteerder maakt gebruik van de diensten van partners (affiliates), maar er wordt pas afgerekend wanneer het vooraf afgesproken resultaat (leads of conversies) is behaald. In een Affiliate Marketing programma worden banners en links geplaatst op de websites van affiliates. 7W is partner van onder meer Daisycon, verzorgt de inrichting van het programma, de opvolging en expoliteert ook zelf online platformen.

Informeer naar de mogelijkheden >

7W specialist in affiliate marketing online adverteren