Nieuwe site SchoneVloeren.nl

Recent opgeleverd: de geheel nieuwe, volledig responsive website voor SchoneVloeren.nl. De site schaalt mee met het scherm waarmee bezoekers kijken. Daardoor is de weergave ook optimaal op tablets en smartphones.

SchoneVloeren.nl is gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van vloeren van kantoren, scholen, horeca, in de gezondheidszorg, industrie en bij particulieren. Van marmer tot linoleum, van gymzaalvloer tot tegels in het sanitair.

Door middel van volledig geoptimaliseerde landing pages worden bezoekers zowel aangetrokken via de doelgroepen als via de verschillende soorten vloeren. De projectenpagina wordt wekelijks geactualiseerd.

7W Internet Marketing heeft onze nieuwe website gebouwd. Ik ben onder de indruk van het vakmanschap van de heer Beems en zijn medewerkers. De website is mooier dan ik had verwacht, maar dat zegt alleen iets over smaak.

Belangrijk is: wat vinden onze (potentiële) klanten hiervan. De respons op de website is vele malen beter dan wij hadden durven hopen. Als er vroeger 1 aanvraagformulier per 3 dagen werd ingevuld, zijn het er nu eerder 3 aanvragen op 1 dag.

Maar dat niet alleen: de kwaliteit van de aanvragen (grootte van de opdracht, geen “koopjesjagers” is geweldig. Ik beveel dit bedrijf met mijn ogen dicht aan.

Ton van Dam – SchoneVloeren.nl