Top Koeriers

Top Koeriers

Voor alle zendingen die met spoed rechtstreeks, dus zonder overslag of distributie, naar een bestemming moeten worden gebracht is Top Koeriers de juiste vervoerder. Dankzij de landelijke dekking worden pakketten, documenten, medische producten en zelfs menselijke organen binnen 15 tot 20 minuten afgehaald. Dezelfde chauffeur die de zending in ontvangst neemt, levert deze ook persoonlijk af op de bestemming in binnen- of buitenland.

Top Koeriers neemt als marktleider een unieke positie in tussen enerzijds logistieke dienstverleners die pakketten verplaatsen via meerdere vrachtwagens en magazijnen, zoals de overnight shipments van DHL en TNT, en anderzijds de ZZP’ers die transport aanbieden zonder structuur van professionele planning en automatisering. Niet voor niets luidt de slogan: Leaders in Rush with Personal Touch.

7W Internet Marketing verzorgt alle diensten voor Top Koeriers op het gebied van online marketing: de nieuwe website (meertalig en responsive), landing pages, zoekmachine optimalisatie en campagnes, zoals via Google Adwords. Kijk eens op de website van Top Koeriers als u een spoedzending hebt of bel gratis 0800 – 555 666 7.