Zelf doen of uitbesteden? Die vraag wordt bij veel bedrijven dagelijks gesteld. Het antwoord zal per situatie en per bedrijf verschillen. Vaak gaat het om een afweging ten aanzien kerntaken, specifieke kennis en flexibiliteit. Veel kleinere en middelgrote bedrijven kiezen in het geval van online werkzaamheden voor outsourcing, met name als het gaat om deeltijdfuncties.

Online Marketing Bedrijf

Natuurlijk is het praktisch als de collega die de website beheert, social media onderhoudt en nieuwsbrieven verstuurt, twee deuren verder een eigen werkplek heeft. Even langslopen om snel wat te regelen. Directe aansturing dus. Maar nadelen heeft het ook. Dat begint al bij de werving en selectie. Want probeer maar eens zo’n online speld in de hooiberg te vinden. Met kennis van HTML, Photoshop en ook nog eens in staat om in meerdere talen foutloos te werken.

En als er al een geschikte kandidaat wordt gevonden, neemt die dan genoeg met een deeltijdfunctie? Hoe kwetsbaar ben je als werkgever in geval van ziekte, vakantie of uitdiensttreding? Bij outsourcing heb je al die zorgen niet: een professioneel Online Marketing Bedrijf zoals 7W neemt ze uit handen!

Uitbesteden van online werkzaamheden

De basis voor het uitbesteden van online werkzaamheden ligt in de afspraken die 7W met opdrachtgevers maakt. Zo moeten nieuwsberichten vaak direct worden verwerkt op de website en social media. Nieuwe producten moeten binnen enkele werkdagen aan de webshop zijn toegevoegd. En vaak werken wij aan de hand van Key Performance Indicators (KPI’s), zoals bereik, response en conversies. Als het moet dan kunnen wij morgen beginnen!

Makkelijker kan het bijna niet. Geen buikpijn over eigen personeel en toch professioneel online klanten vinden en binden. Overweeg eens deze werkzaamheden uit te besteden. Stuur een e-mail naar outsourcing@7w-internetmarketing.nl en wij nemen direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!