VACATURES

Steeds meer opdrachtgevers en steeds meer opdrachten van een zwaar kaliber: wij werken er hard voor en zijn er trots op. Om onze klanten in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te zijn en alle opdrachten tijdig en met hoge kwaliteit uit te voeren komen wij graag in contact met:

Webdesigners, Programmeurs en Specialisten Zoekmachine Marketing</strong

Ons bedrijf
7W Internet Marketing BV werkt voor opdrachtgevers uit het MKB, met name in Noord-Holland. Door de inzet en ervaring van onze specialisten op het gebied van vormgeving, functionele applicaties en zoekmachine marketing helpen wij ondernemers om online (meer) business te realiseren. Ons jonge team werkt vanuit Castricum en Wormerveer. De sfeer is ontspannen en kenmerkt zich door een hoge mate van vrijheid, waarbij het uiteindelijke resultaat voor de klant centraal staat.

De functies
Op dit moment kunnen wij goed in alle opdrachten voorzien met de huidige bezetting. Omdat wij in gesprek zijn met een aantal opdrachtgevers voor grote projecten, bestaat de mogelijkheid dat er in de toekomst vacatures zullen ontstaan voor Webdesigners, Programmeurs en Specialisten Zoekmachine Marketing (M/V). Wij komen graag op voorhand in contact met kandidaten die geïnteresseerd zijn in deze toekomstige functies. Dan kan er snel geschakeld worden op het moment dat de projecten daadwerkelijk van start gaan.

Jouw profiel
Wij zoeken ambitieuze persoonlijkheden die goed in ons team passen. Je hebt een brede basisopleiding (MBO-plus of HBO), een goed gevoel voor talen en enige ervaring op het gebied van webdesign, programmeren of SEM (dat kan ook door gerichte stages). Het is mooi als je ook affiniteit hebt met andere disciplines naast jouw eigen specialisme. Je weet van aanpakken, hebt gevoel voor humor, je gaat makkelijk met anderen (collega’s en klanten) om en woont in Noord-Holland.

Ons aanbod
Een groeifunctie bij een bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Veel interne en externe contacten, variabele werktijden en direct betrokken bij het eindresultaat. Een passende beloning, prima werksfeer en de kans jezelf volledig te ontplooien. Over de verdere voorwaarden praten we graag persoonlijk met je.

Ben jij die nuchtere Noord-Hollander die online vooruit wil? Dan hebben wij de koffie klaar staan voor een eerste kennismaking. Stuur een korte CV naar management@7W-internetmarketing.nl t.a.v. Roel Beems, die je telefonisch (0251 – 65 72 60) ook meer over de toekomstige functies kan vertellen.