7W adopteert Ayla

7W adopteert Ayla

Ze is geboren op 13 november 2014. Na drie weken had moeder Jessy geen melk meer en liet Ayla in de steek. Gelukkig heeft Stichting Leeuw de zorg over genomen. Als kleine baby is Ayla een paar weken bij haar verzorgster in huis geweest. Nu slaapt, speelt en eet ze op Landgoed Hoenderdaell, bij de andere leeuwen en tijgers.

Bij 7W vinden wij dat verantwoord bezig zijn verder gaat dan alleen doen waar je goed in bent. Zoals in ons geval webdesign en online marketing. Daarom zijn wij bijvoorbeeld ook sponsor van voetbalvereniging FC Castricum. En om ook wat te kunnen betekenen voor Ayla, hebben wij haar geadopteerd. Dat is onze bijdrage aan haar toekomst in Anna Paulowna en later als ze groot is, in alle vrijheid, in Zuid-Afrika.

Het gaat nu goed met Ayla. Wij zullen u op de hoogte houden van haar ontwikkeling. U kunt natuurlijk ook zelf gaan kijken: zie de website van Landgoed Hoenderdaell voor de openingstijden. Wilt u meer weten of bijdragen aan het werk van Stichting Leeuw? Dat kan natuurlijk ook. Volg dan de link voor meer informatie!

Gratis toegangskaartjes

Voor (toekomstige) klanten heeft 7W een speciale actie. Wanneer u ons uitnodigt voor een goed gesprek over uw online mogelijkheden, nemen wij direct twee toegangskaartjes voor Landgoed Hoenderdaell mee. Zodat u gratis Ayla en de andere dieren persoonlijk kunt bezoeken. Vul vandaag nog uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. De eerste stap op weg naar uw toekomst op internet. Zo sterk als een leeuw!


AYLA CONTACTFORMULIER

[contact-form-7 404 "Not Found"]