Car Care Producten

Voor het onderhoud van auto’s kan men gebruiken maken van wash, wax, polishing en andere glanzende oplossingen. Voor Car Care Producten heeft 7W een campagne ingericht in Google Adwords. Wanneer gezocht wordt op een groot aantal zoektermen die gerelateerd zijn aan het reinigen en beschermen van autolak, ruiten, velgen, cabriodak, kunststof en interieur worden de advertenties getoond.

Er zijn vijf subcampagnes geactiveerd, ingedeeld naar:

  • toepassingsgebied (waxing, polishing, etc.)
  • brands (Autoglym, Renovo, Angelwax e.a.)
  • automerken (BMW, Mercedes, Alfa Romeo e.a.)
  • Google Shopping
  • Re-marketing


CTR, CPC en Google Analaytics

De campagne wordt gestuurd op Key Performance Indicators (KPI’s), waaronder de gemiddelde positie, doorklikratio (CTR), kosten per klik (CPC), conversieratio en conversiebedrag. Alle kliks van prospects worden gevolgd in Google Analytics. Op basis van deze statistieken worden zoekwoorden, advertenties en het bod per klik dagelijks aangescherpt. U kunt de webshop ook rechtstreeks bezoeken: ga in dat geval naar https://www.carcareproducten.nl.

Google Adwords Campagne

Overweegt u zelf ook het inzetten van een Google Adwords Campagne om de naamsbekendheid van uw bedrijf te verhogen of om conversies in uw webshop te realiseren? Lees dan meer over de mogelijkheden van Adwords of zoek vrijblijvend  contact met 7W Internet Marketing voor meer informatie!