Nieuwe generatie domeinen

Na jaren wachten zijn de afgelopen weken de nieuwe generatie Top Level Domains (gTLD’s) live gegaan. Dit betekent ook dat de eerste pre-registraties zijn omgezet in echte registraties. Een Top Level Domain is herkenbaar aan de extensie, dus hetgeen achter de punt staat. Hierbij een overzicht van de extensies die via 7W Internet Marketing voor iedereen beschikbaar zijn:

.GURU – Voor iedereen die zichzelf of zijn of haar bedrijf de beste vindt! Ideaal voor FAQ pagina’s en wordt door klanten makkelijk onthouden. Daarmee is .GURU eigenlijk meer een niche TLD.

.BIKE – Een niche TLD voor iedereen die iets met fietsen heeft. Dit de ultieme extensie voor fietsenmakers en verkopers, maar natuurlijk ook voor wielrenners of verenigingen in deze niche.

.CLOTHING – Eindelijk is er een TLD die speciaal voor de kledingbranche is opgericht. Met deze extensie kunt u een shop of fysieke winkel online internationaal op de kaart zetten.

.HOLDINGS – Heeft u een Holding BV? Leg dan uw .HOLDINGS-domein nu vast voordat een derde of ander bedrijf dit doet!

.VENTURES – Heeft u een onderneming die internationaal georiënteerd is? Dan is deze extensie echt iets voor u! Met deze TLD maakt uw een bedrijf wereldwijd bekend.

.PLUMBING – Speciaal voor de loodgieters is er nu .PLUMBING. Deze TLD die duidelijk een kleine niche bediend is vanaf heden beschikbaar.

.SINGLES – Speciaal voor dating websites is er nu .SINGLES! Deze vooraf al populaire nieuwe gTLD is uitermate geschikt voor websites met een dating of liefdeskarakter.

Verder beschikbaar: .camera .construction .contractors .diamonds .directory .enterprises .equipment .estate .gallery .graphics .kitchen .land .lighting .photography .sexy .tattoo .technology .tips .today .voyage.

De tarieven voor registratie van gTLD’s variëren van € 14,95 tot € 29,95 per jaar. De komende maanden zullen wij iedere nieuwe gTLD per nieuwsbrief aankondigen en opnemen in het assortiment. U kunt nu al registreren. De pre-registraties worden automatisch omgezet zodra de TLD beschikbaar is. Bel 0251 – 657260 of neem contact op via mail@7W-internetmarketing.nl. Een ticket aanmaken kan ook.

Leave a Comment

Your email address will not be published.