ONLINE SPECIALISTEN

De diensten van 7W Internet Marketing

De afgelopen jaren is het accent van onze werkzaamheden steeds meer komen te liggen op instrumenten om online nieuwe klanten te vinden en bestaande klanten te binden. De meest rendabele mix van deze instrumenten is altijd afhankelijk van de markten waarin opdrachtgevers actief zijn en hun ambities. Als Online Marketingspecialisten bieden wij je een groot aantal diensten waar je uit kunt kiezen.

7W specialist in Google Adwords

Zowel boven als onder de zoekresultaten geeft Google advertenties weer die een duidelijke relatie hebben met de zoekopdracht. Waar organische resultaten gratis worden weergegeven, maar het een grote uitdaging is om op de eerste pagina vermeld te worden, kosten de advertenties geld. Search Engine Advertising (SEA) is echter een laagdrempelig instrument en door het inzetten van Google Ads, voorheen bekend als Adwords, kan op korte termijn een hoge positie tot stand worden gebracht in Search, Display, Video en App.

Google Adwords
7W goed in e-mailmarketing

Er zijn al veel onderzoeken gedaan naar het effect van instrumenten die online kunnen worden ingezet. De uitkomsten van deze onderzoeken vertonen steeds hetzelfde beeld: E-mailmarketing, die persoonlijk wordt ingezet, levert het meeste rendement op. Hoe zorg je er nu voor dat je 1 op 1 met klanten en prospects kunt communiceren?

E-mailmarketing
7W specialist in Social Media bedrijven

Wat zijn social media eigenlijk? Is het gebruik ervan alleen iets voor particulieren of heeft het inzetten ervan ook nut voor bedrijven? Wat moet ik doen als ondernemer om ermee te beginnen en het bij te houden? Die vragen wordt ons regelmatig gesteld. Laat het duidelijk zijn: geen bedrijf, hoe groot of hoe klein dan ook, kan tegenwoordig meer zonder een plan voor deze platformen en netwerken! Graag nemen wij je daarom mee langs de tips, mogelijkheden en diensten van 7W om van social media een succes te maken!

Social Media
Search Engine Optimization SEO hoog scoren Google 7W specialist

Het is één van de vragen die ondernemers ons het meest stellen: “Hoe kan ik hoog scoren bij Google?” In veel sectoren is een goede positie bij zoekmachines immers een belangrijke voorwaarde om met nieuwe klanten in contact te komen. Dat gaat niet vanzelf; je moet er echt wat voor doen! 7W zet een aantal belangrijke van de ruim 200 factoren voor zoekmachine optimalisatie op een rij.

Search Engine Optimization
7W specialist in affiliate marketing online adverteren

Van de opties die bestaan om online te adverteren, wordt Affiliate Marketing steeds populairder. De opzet van dit concept is dat adverteerders een beloning betalen aan affiliates, vaak publishers (uitgevers), wanneer zij via internet een nieuwe (kopende) klant aanbrengen. Het programma biedt voordelen voor beide partijen. 7W licht graag de techniek en de marketingkansen toe.

Affiliate Marketing
7W expert in content en foto afbeeldingen storytelling

Het juiste gebruik van teksten en afbeeldingen is van groot belang bij de uitstraling van een bedrijf, de brandbuilding en de vindbaarheid via zoekmachines. Online experts spreken over ‘Content is key’. Behalve voor de website of webwinkel geldt dat natuurlijk ook voor nieuwsbrieven, social media, banners, blogs en andere uitingen.

Content & Images
7W specialist in Webdesign en webdevelopment

De basis om online gevonden te kunnen worden is een professionele website. Die kan worden gebouwd in een template, zoals WordPress, of door webdesign op maat. 7W Internet Marketing biedt beide mogelijkheden. Creatief, onderscheidend, actueel en spannend. In alle gevallen geschikt voor weergave op zowel desktop computers als op tablets en smartphones. Daarvoor maken onze developers gebruik van responsive webdesign. Zodat bezoekers op alle beeldschermen een professionele indruk krijgen van jouw site!

Webdesign & Development
7W Internet Marketing - Web Services

Naast Webdesign, Development en Online Marketing levert 7W een groot aantal diensten voor succes via internet, zonder dat je daar de zorgen van hebt. Zo registreren wij je domeinnaam, vindt de hosting van je website plaats op de modernste servers en houden wij met onze partners 24/7 de beveiliging in de gaten. Verder regelt 7W keurmerken en SSL-certificaten. Op verzoek monitoren wij je online reputatie (Webcare) en nemen wij de dagelijkse zorg voor up-dates, mailverkeer en back-ups van je over.

Internet Services
7W ook voor flexibele invulling personele bezetting tijdelijk zwangerschap ziekte projectbasis

Veel organisaties hebben behoefte aan het flexibel invullen van hun personele bezetting. Bijvoorbeeld omdat de werkzaamheden slechts een beperkt aantal uren per week beslaan, of omdat ze lastig te combineren zijn met andere functies. Soms ook omdat ze een tijdelijk karakter hebben, zoals bij projecten of vervanging tijdens zwangerschapsverlof.

Staffing & Outsourcing