Content & Images

Bij 7W maken Content Management, images, video en Photoshop deel uit van ons dagelijks werk. Onze opdrachtgevers hoeven zelf niet na te denken over het schrijven van wervende teksten en het fotograferen of selecteren en bewerken van afbeeldingen. Wij nemen al die zorgen uit handen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

7W ook voor flexibele invulling personele bezetting tijdelijk zwangerschap ziekte projectbasis

Content is key. Dan moet die content wel uniek, actueel, wervend en interessant zijn. Op de website, in de webwinkel, op social media, in blogs en andere uitingen. Maak je geen zorgen: onze specialisten doen niet anders. Inspirerend, foutloos, gedisciplineerd en in meerdere talen. Wij zijn ook gewend te werken in verschillende Content Management Systemen.

CONTENT MANAGEMENT
7W sterk in foto bewerking fotografie

Het online gebruik van beelden is een delicate zaak. Onheus ‘lenen’ van een andere website kan leiden tot hoge claims. Selecteren uit een mediatheek kost veel tijd, zelf maken veel geld en voor professionele fotobewerking moet je opgeleid zijn. De oplossing is in de buurt: bij 7W hebben wij veel ervaring in het werken met afbeeldingen, video en Photoshop.

Afbeeldingen, video en Photoshop
7W expert in content en foto afbeeldingen storytelling

De online trend is dat kille teksten en afstandelijke afbeeldingen steeds vaker plaatsmaken voor Storytelling. Het gaat om beleving: bij het boeken van je vakantie het gevoel hebben dat je al met je voeten in de Middellandse Zee staat. Dat je bij het reserveren van een tafel in een restaurant de gerechten al kunt ruiken. Laat je inspireren door onze beleving!

Storytelling

JA, IK BEN OP ZOEK NAAR MEER INFORMATIE OVER CONTENT & IMAGES

[contact-form-7 404 "Not Found"]