Personeelsdiensten

Als ondernemer weet je dat het belangrijk is om online te zijn. Alleen ontbreekt vaak de kennis en ervaring om een goede stap te zetten. Moet je daarvoor iemand aannemen? Het is flexibeler om tijdelijk een interim specialist in te schakelen. Maar ook wanneer je al online bent, zoals met een website, shop of boekingssite, dan begint het eigenlijk pas. Want hoe houd je de content actueel? Wie schrijft er blogs en plaatst foto’s, video’s en nieuwsberichten?
Bij veel bedrijven gaat het hier mis. Enthousiast online begonnen, maar vervolgens valt het stil. Door drukte, ziekte, vakantie of zwangerschap. En soms ook door gebrek aan creativiteit, prioriteit, kwaliteit of discipline. Dan is het goed om te weten dat de professionals van 7W die online taken graag van je overnemen. Dat scheelt tijd, stress en een hoop gedoe. Onze mensen zijn multifunctioneel inzetbaar.

NEEM CONTACT OP NAAR PORTFOLIO
staffing outsourcing personeel online marketing

(Interim) Staffing

De ideale oplossing wanneer er kortstondig of langdurig een vacature is voor een medewerker die de website onderhoudt en andere online taken uitvoert. Bijvoorbeeld omdat de collega die daar verantwoordelijk voor is uit dienst is gegaan of enige tijd afwezig is. 7W voorziet in de vacature tot het moment dat die definitief is ingevuld. De taken kunnen zowel bij 7W op kantoor als binnen jouw bedrijf worden uitgevoerd.

NEEM CONTACT OP NAAR PORTFOLIO

Outsourcing

Het vinden van een medewerker die beschikt over een scala aan online vaardigheden (HTML, SEO, SEA, E-mailmarketing, Photoshop, talenkennis) is als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Zeker als je maar een dag in de week werk voor die medewerker hebt. Daarom kiezen veel bedrijven in het MKB voor uitbesteding van online taken. Bij 7W beschikken wij over alle benodigde vaardigheden en onze mensen zijn flexibel inzetbaar!

NEEM CONTACT OP NAAR PORTFOLIO
outsourcing online marketing personeel

Hands-on people

De personeelsdiensten waar onze mensen voor worden ingehuurd hebben altijd betrekking op online taken en verantwoordelijkheden, maar verschillen in aard, zwaarte, omvang en looptijd. De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Projectmanagement
  • Beheren van Websites, Webshops en Boekingssites
  • Schrijven van teksten en bewerken van afbeeldingen
  • Inrichten en beheer van campagnes
  • Social Media
  • Direct Marketing
  • Webcare
  • Statistieken en bijsturing
NEEM CONTACT OP NAAR PORTFOLIO
hands-on personeel online marketing cms