Personeelsdiensten

Als ondernemer weet je dat het belangrijk is om online te zijn. Moet je daarvoor iemand aannemen of is flexibeler om een interim specialist in te schakelen? Want hoe houd je de content actueel? Wie schrijft er blogs en plaatst foto’s, video’s en nieuwsberichten?
Bij veel bedrijven gaat het hier mis. Enthousiast online begonnen, maar vervolgens valt het stil. Door drukte, ziekte, vakantie of zwangerschap. En soms ook door gebrek aan creativiteit, prioriteit, kwaliteit of discipline. Dan is het goed om te weten dat de professionals van 7W die online taken graag van je overnemen. Dat scheelt tijd, stress en een hoop gedoe. Onze mensen zijn multifunctioneel inzetbaar.

NEEM CONTACT OP NAAR PORTFOLIO
staffing outsourcing personeel online marketing

(Interim) Staffing

De ideale oplossing wanneer er een vacature is voor een medewerker die de content van de website en social media moet onderhouden en andere online taken uitvoert. Bijvoorbeeld omdat de collega die daar verantwoordelijk voor is uit dienst gaat of vanwege vakantie, ziekte of zwangerschap enige tijd afwezig is. 7W voorziet kortstondig of langdurig in de vacature, afhankelijk van hoe jij dat graag ziet. De taken kunnen zowel bij 7W op kantoor als binnen jouw bedrijf worden uitgevoerd.

NEEM CONTACT OP MEER OVER DETACHERING

Outsourcing

Het vinden van een medewerker die beschikt over een scala aan online vaardigheden (HTML, SEO, SEA, E-mailmarketing, Photoshop, talenkennis) is als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Zeker als je maar een beperkt aantal uren per week werk hebt voor die medewerker. Daarom kiezen veel bedrijven in het MKB voor uitbesteding van online taken. Bij 7W beschikken wij over alle benodigde vaardigheden en onze mensen zijn flexibel inzetbaar!

NEEM CONTACT OP MEER OVER OUTSOURCING
outsourcing online marketing personeel

Werkzaamheden

De personeelsdiensten waar onze mensen voor worden ingehuurd hebben altijd betrekking op online taken en verantwoordelijkheden, maar verschillen in aard, zwaarte, omvang en looptijd. De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Projectmanagement
  • Beheren van Websites, Webshops en Boekingssites
  • Schrijven van teksten en bewerken van afbeeldingen
  • Inrichten en beheer van campagnes
  • Social Media
  • Direct Marketing
  • Webcare
  • Statistieken en bijsturing
NEEM CONTACT OP NAAR PORTFOLIO
hands-on personeel online marketing cms