Internet Services

Naast Webdesign, Development en Online Marketing levert 7W een groot aantal diensten voor succes via internet, zonder dat je daar de zorgen van hebt. Zo registreren wij je domeinnaam, vindt de hosting van je website plaats op de modernste servers en houden wij met onze partners 24/7 de beveiliging in de gaten. Verder regelt 7W keurmerken en SSL-certificaten. Op verzoek monitoren wij je online reputatie (Webcare) en nemen wij de dagelijkse zorg voor up-dates, mailverkeer en back-ups van je over.

  • Domeinnaam registreren
  • Betrouwbare webhosting
  • Beveiliging webomgeving
  • Keurmerken en SSL-certificaten
  • Webcare
7W Internet Marketing - Web Services

Je mag van jouw hosting provider verwachten dat jouw website altijd goed bereikbaar is, dat de pagina’s snel laden en dat al het e-mailverkeer probleemloos functioneert. Wanneer jouw website op de moderne servers van 7W draait kun je vertrouwen op Managed Hosting met 24/7 monitoring, 99,98% beschikbaarheid en optimale beveiliging. Wij bieden zowel webhosting aan op dedicated servers, shared servers als VPS hosting in de cloud. In alle otpies ISO-gecertificeerd met maximale snelheid en betrouwbaarheid tegen aantrekkelijke tarieven.

Stuur mij een offerte voor Webhosting >

De registratie van een domeinnaam is de eerste stap op weg naar jouw eigen website. Na een domeincheck blijkt of de gewenste domeinnaam beschikbaar is en vindt het registreren plaats bij de autoriteit die daarvoor verantwoordelijk is. Domeinnaam registratie van .nl domeinen gebeurt bij SIDN, waarvan 7W officieel partner is. Domeinnamen met .com, .info, .eu, .nu en andere extensies registreren wij bij vergelijkbare instanties in het buitenland.

Beschikbaarheid domeinnaam checken >

Het beleid om actief te reageren op online uitlatingen van consumenten of zakelijke afnemers wordt Webcare genoemd. Die uitingen zijn gelukkig niet altijd klachten. Meer en meer stellen (potentiële) klanten via internet vragen om informatie of prijzen. Dat zijn allemaal koopsignalen! Met de tools van 7W partner OBI4wan kan bekeken en geanalyseerd worden wat er over jouw bedrijf, product of organisatie wordt gezegd op social media, blogs, fora en vergelijkingssites.

Meer informatie over webcare >

JA, IK BEN OP ZOEK NAAR MEER INFORMATIE OVER INTERNET SERVICES

[contact-form-7 404 "Not Found"]