Opvallend Online

7W levert alle diensten waardoor jij online kunt opvallen. Dat doen wij met een team van enthousiaste professionals. Sommige klanten schakelen ons in voor de basis, waarna zij zelf onderhouden, anderen besteden álles aan ons uit wat met internet te maken heeft. Wij bieden dan ook online diensten, maar vooral online mensen aan! Met de best denkbare mix van technische kennis, ervaring, creativiteit en kwaliteit. Afhankelijk van jouw wensen staan wij eenmalig, periodiek, permanent of op interim basis voor je klaar. Wij werken al 15 jaar vanuit Castricum en weten als geen ander wat online marketing voor bedrijven kan doen!

NEEM CONTACT OP NAAR PORTFOLIO
7W Internet Marketing - Nieuwsbrief e-mail marketing met Copernica

NOORD-HOLLAND

Inwoners en ondernemers in Noord-Holland staan bekend om hun nuchterheid. Dat is ook kenmerkend voor 7W: wij investeren tijd, energie, kennis, creativiteit en kwaliteit in elke opdracht en de opbrengsten zijn voor onze klanten. Tevreden klanten blijven terugkomen en vertellen hun positieve ervaringen weer door aan anderen. Dat is dan weer de voedingsbodem voor onze groei op lange termijn.

Natuurlijk hebben wij ook klanten buiten Noord-Holland en zelfs in het buitenland. Maar de meeste van onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de driehoek Alkmaar, Haarlem, Amsterdam. Want hoe vooruitstrevend het internet ook is, vaak is het goed om te overleggen wanneer jij op zoek bent naar Webdesign, Online Marketing of (tijdelijke) medewerkers. Wij komen graag naar je toe!

NEEM CONTACT OP NAAR PORTFOLIO

Maatschappelijk verantwoord

7W staat middenin de samenleving. Wij ondernemen duurzaam: in ons kantoor werken wij digitaal en gebruiken wij nauwelijks papier of toner, de datacenters waar onze servers draaien worden mede geselecteerd op duurzaamheid en wij leggen zoveel mogelijk kilometers woon-werkverkeer en afstanden naar klanten per fiets of trein af.

Op maatschappelijk gebied zijn wij al jaren sponsor van voetbalclub FC Castricum. Sinds 2015 hebben wij leeuwtje Ayla van Stichting Leeuw geadopteerd. Hierdoor dragen wij iets bij aan haar toekomst hier, en later als zij groot is, in alle vrijheid in Zuid-Afrika. Ayla is inmiddels uitgegroeid tot een mooie, volwassen leeuwin. Zij kan worden bezocht op Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna (kop van Noord-Holland).

7W onderneemt duurzaam NAAR PORTFOLIO