Google Adwords

Boven en onder deze weergave geeft Google ook advertenties weer die een duidelijke relatie hebben met de zoekopdracht. Daar waar de organische resultaten gratis worden weergegeven, maar het een grote uitdaging is op de eerste pagina terecht te komen, kosten de advertenties geld. Search Engine Advertising (SEA) is daarentegen laagdrempelig en op korte termijn kan een hoge positie worden verkregen.

De advertenties zijn korte gesponsorde mededelingen, die bestaan uit een twee kopregels, een tekstregels en een zichtbare link naar de website. Ook het toevoegen van subvermeldingen naar landing pages, sitelinks genoemd, highlights en beoordelingen behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je een webshop hebt, kan adverteren via zoekmachines ook worden ingericht met afbeeldingen, zoals in Google Shopping.

Het optimaal inrichten van een campagne is een vak apart. Het kiezen van de juiste instellingen, de slimste combinatie van trefwoorden en het opstellen van wervende advertentieteksten zorgen voor een hoog doorklikpercentage (CTR). Hoe populairder jouw advertenties zijn, hoe lager het bod dat nodig is om een hoge positie te verkrijgen. Het omgekeerde is eveneens van toepassing: als jouw advertenties niet goed scoren, zakken ze snel weg in de weergave. Alleen een hoge prijs per klik (CPC) helpt dan nog om enigszins te worden vertoond.

Google Adwords is een laagdrempelig medium en dat is ook meteen de valkuil voor ondernemers die zelf zonder kennis of ervaring gaan adverteren. Omdat ook Google is gebaat bij tevreden gebruikers stuurt de zoekmachinegigant steeds meer op samenwerking met professionele partners, zoals 7W Internet Marketing. Gespecialiseerde bureaus die campagnes optimaal inrichten zodat het rendement voor de adverteerder kan worden gemaximaliseerd.

Denk je al langer aan de mogelijkheid om online te adverteren? Wil je op korte termijn een forse toename van het aantal bezoekers aan jouw website of webshop? Laten we dan eens afspreken voor een aangename kennismaking. 7W analyseert jouw markt, producten, diensten en concurrenten. Samen brengen wij je wensen en doelstellingen in kaart. Vervolgens zorgen wij voor inrichting en bijsturing van de campagne. Omdat bij online adverteren alles gemeten kan worden, krijg je de resultaten periodiek via een dashboard gerapporteerd.

Starten met Adwords is extra aantrekkelijk wanneer je gebruik maakt van de tegoedbonnen die wij als Google Partner beschikbaar hebben. Dus prominent vermeld op de eerste pagina van Google, veel meer bezoekers op je website, nieuwe klanten en ook nog eens een besparing van € 75,- op jouw marketingkosten. Maak vandaag nog een afspraak!

JA, IK BEN OP ZOEK NAAR MEER INFORMATIE OVER GOOGLE ADWORDS

[contact-form-7 404 "Not Found"]