E-commerce laat een geweldige groei zien. Steeds meer consumenten en bedrijven geven online geld uit aan producten, diensten, muziek en vakanties. Veel ondernemers willen graag met een webshop beginnen om te profiteren van de kansen. Maar daar is geld voor nodig, zowel voor het laten maken van de webshop als voor de marketing als deze gereed is. Wat te doen als er geen middelen zijn of de bereidheid ontbreekt om de kosten voor de baten uit te laten gaan?

7W een webwinkel laten maken

Denk dan eens aan de mogelijkheid om het bedrag voor de webshop niet vooruit te betalen, maar in maandelijkse termijnen achteraf. Feitelijk huur je dan de techniek en de ruimte op het internet van Lightspeed (voorheen SEOshop). Dat kan al vanaf € 49 per maand. Je kunt 7W een webwinkel laten maken in jouw huisstijl op basis van de template die in overleg wordt gekozen. Zelf laad je snel en eenvoudig producten en afbeeldingen via het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem. Zo kan de webwinkel op korte termijn online komen.

Webshop beginnen en uitbreiden

Deze aanpak is vooral aantrekkelijk, omdat je een webshop kunt beginnen zonder investering. Als je over een spaarpotje beschikt, kun je dat beter gebruiken om de nieuwe webwinkel bekend te laten maken via bijvoorbeeld Google Adwords of een online campagne op Facebook. Daarmee trek je klanten aan, die geven geld uit en zo ontstaan er mogelijkheden voor het uitbreiden van de webshop. Denk dan aan de koppeling met de vervoerder van pakketten (track’n’trace), extra modules en het laden van meerdere talen en 5.000 producten. De uitbreidingen kunnen voor een bescheiden tarief per maand aan de basis worden toegevoegd.

De techniek van Lightspeed

Inmiddels draaien er duizenden webshops in binnen- en buitenland op het platform van Lightspeed. Al deze webwinkels beschikken standaard over 2 beheeraccounts, onbeperkte bandbreedte, SSL-certificaat, factuur-, verzend- en beheermodule, uitgebreide mogelijkheden voor SEO en online marketing, meer dan 60 ingebouwde providers voor het betalingsverkeer en nog veel meer. Zie het complete overzicht van mogelijkheden met SEOshop >. Er worden geen transactiefees in rekening gebracht en voor hulp en begeleiding kun je altijd terugvallen op de specialisten van 7W Internet Marketing en Lightspeed.

Nu een eigen webshop beginnen

Misschien loop je al langer rond met het idee om een eigen webshop te beginnen. Hielden de opstartkosten je tot nu toe tegen? Dan is Lightspeed een hele goede oplossing voor je! Heb je vragen of kan 7W je helpen bij de opstart? Bel dan 0251 – 65 72 60 of vraag online een offerte aan!