Detachering

7W is al sinds 2002 een Full Service Online Marketing bedrijf. De laatste jaren zijn wij ons steeds meer gaan toeleggen op hoogwaardige dienstverlening en toegevoegde waarde. Dat lukt alleen met de beste mensen. Die werken permanent of op projectbasis voor onze klanten, maar zijn ook beschikbaar voor detachering. Dat biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om op interim basis professionele Online Marketing medewerkers in te huren bij grote drukte, ziekte, vakantie of gedurende de periode van werving en selectie van een vaste medewerker.

Klaar om morgen te beginnen

De ideale oplossing voor online zaken! Geen gedoe met een arbeidsovereenkomst, cao, vakantiedagen, pensioenopbouw of opzegtermijn, maar een Online Marketing expert die morgen kan beginnen en die weer stopt op het moment dat de opdrachtgever dat wil.

7W ook voor flexibele invulling personele bezetting tijdelijk zwangerschap ziekte projectbasis

Lisa: “Mijn collega’s en ik hebben aan weinig woorden genoeg en kunnen veelal direct aan de slag om een klus te klaren.”

Als het gaat om online toepassingen, zijn onze mensen van alle markten thuis. Veelzijdig met een indrukwekkende CV aan opgedane ervaring. Daardoor is 7W bij uitstek hét detacheringsbureau voor SEO, website beheer, social media en E-mailmarketing. Daar beperken wij ons trouwens niet toe. Denk ook aan het inrichten en beheer van campagnes, blogs, webcare, database en content management.

Schakel onze online specialisten in!

Het inschakelen van onze online medewerkers gaat eenvoudig: vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen direct contact op om de beschikbaarheid te bespreken!

IK BEN OP ZOEK NAAR ONLINE TOPPERS

[contact-form-7 404 "Not Found"]