SEO: de stand van zaken

SEO: de stand van zaken

Panda, Penguin, Mobilegeddon: de techniek op basis waarvan zoekmachines de weergave van resultaten bepalen (algoritme) staat niet stil, maar ontwikkelt zich voortdurend. Dat heeft ook consequenties voor website optimalisatie. Als u een hoge positie bij Google, Bing en Yahoo! heeft, dan is het zaak om de ontwikkelingen te volgen. En als u nog nauwelijks wordt gevonden via zoekmachines is het nu misschien tijd om een frisse start te maken met Search Engine Optimization (SEO).

Trucjes die vroeger nog wel eens wilde helpen, kent Google inmiddels ook. Sinds de meest recente updates wordt u daarvoor niet langer beloond, maar zelfs gestraft. Bij linkbuilding, in de beginjaren van zoekmachines bijna allesbepalend voor de volgorde van weergave (ranking), gaat het niet langer om kwantiteit, maar om kwaliteit en relevantie. En sinds kort telt ook de vriendelijkheid van uw website voor tablets en smartphones mee.

Zoekmachine optimalisatie

Als Google Partner heeft 7W Internet Marketing meer dan 10 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie. Wij kennen als geen ander de meer dan 200 factoren die de volgorde bepalen waarmee zoekmachines de resultaten van een zoekopdracht weergeven. En wij weten dat u de vindbaarheid van uw website voor een groot deel in eigen hand hebt. 7W kan u op weg helpen en ondersteunen. Meer weten? Lees dan verder op de pagina zoekmachine optimalisatie >